marți, 6 ianuarie 2009

Principiile Succesului cu Affiliate Marketing

Principiile Succesului cu Affiliate Marketing

Mersi de interes dar NU UITA, eu vreau sa devii un Affiliate Marketer de success! Acuma o sa iti arat bazele castigului de bani.Deci, cum si vezi la televizor sunt milioane de reclame, care pot fi a unui produs, asigurari, servicii sau orice alteceva. Companiile mari dau milioane de dolari pentru cateva secunde de reclame aparute in TV, dar internetul a schimbat totul radical.

In zilele noastre majoritatea publicitatilor apar pe internet, dar problema e cum am mai zis, ca nici companiile mari nu pot sa isi raspandeasca reclamele peste tot in lume. Asa ca au realizat ca au nevoie de ajutor, si aici intri si tu in business. Toate companiile mari fac reclame, si acele reclame le publica cu ajutorul motoarelor de cautare, cum ar fi: Google, Yahoo, Lycos, MSN, Altavista, Neogen etc. Aceste companii platesc o gramada de bani, si acele motoare raspandesc reclamele.

Ca sa incepi toate astea trebuie sa ai a pagina web. Dar asta nu e o mare problema ca sunt multe Hostinguri gratuite unde iti poti face pagina web. Dar hai sa luam un lucur foarte improtant, continutul. Continutul pagini trebuie focusata asupra unui teme bine intemeiate. Hai sa luam de exemplu Racoritoarele (Suc). Sunt sute de sucuri diferite, in primul rand naturale / sintetice, carbogazoasa / necarbogazoase, da game diferite cu fructe, etc..

Ce vreau eu sa zic prin toate astea e ca, sa ai succes trebuie ca continutul paginii sa fie foarte bine intemeiat, focusat asupra unei teme, altfel nu o sa castigi nimic. Si sa nu uitam scopul nostru e sa castigam bani multi.

Daca ai o pagina web poti sa o inscrii in programe de affiliat de exemplu la Google.com, Neogen.ro .Dupa inscriere ei iti dau diferite reclame pe care tu le pui pe pagina ta cu teme personalizate, deci si reclamele o sa aiba legatura cu continutul site-ului, astfel lumea din curiozitate si interes da click pe reclama dupa care tu esti platit. Acest sistem se numeste Cost-Per-Click, si te plateste de la 0.20$ pana la 5.00$ pe click, suna bine, nu?

Dupa ce ti-ai facut site-ul, ti-ai pus reclamele faci rost de vizitatori, si tu numa astepti banii. Frumos nu? dar este mult de lucru. Nu uita baza e pe continutul site-ului si bine situarea a reclamelor sa fie la vedere!!

Mersi ca ai citit instructiunile pentru Affiliate Marketing, si sper ca te-a ajutat, eu iti doresc numai success, si sa castigi multi bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu